Willow Creek Norge (WCN) er den norske avdelingen av Willow Creek Association som ble etablert i USA 1991. Vi er en ressursorganisasjon for ledere på alle nivåer i næringsliv, kirker og organisasjoner.

Vår visjon er å hjelpe kvinner og menn til å oppdage sin egen visjon for liv, ledelse og tjeneste, samt istandsette dem til å virkeliggjøre den ved å bringe det beste innen ledelse til norske ledere i næringsliv, kirker og organisasjoner

Global Leadership Summit (GLS) arrangeres hver høst. Konferansen eksisterer for å forvandle kristne ledere rundt om i verden ved å gi en innsprøyting med visjon, kompetanseutvikling og inspirasjon for den lokale menigheten. GLS er en todagers konferanse med talere i verdensklasse. Med "State-of-the-Art" video-opptak vist på storskjerm, bringer GLS hjertene og sinnene til titusenvis av mennesker verden over sammen, på en fantastisk måte. Tidligere talere har blant annet vært Tony Blair, Bono, Colin Powell, Bill Hybels, Rick Warren, Bill Clinton, Jimmy Carter, Condoleezza Rice, Andy Stanley, Jack Welsh, Ed Catmull og Jim Collins.  

WCN ledes av et styre på fem personer, bestående av: Lise T. Sagdahl (ph.d/Seniorrådgiver), Per Christian Lunde (Partner/ Seniorkonsulent), Harald Flem (Produsent), Kåre Rune Hauge (leder, Den Norske Kirke).

Willow Creek Norge

Postadresse/postaladdress: 

Willow Creek Norge, c/o Haugesund Misjonskirke,                Tømmerdalen 21, 5533 Haugesund

Telefon: 92216826. Disponeres tirsdag mellom kl.11-15 og fredag mellom kl.09-12

e-post: post@willowcreek.no

Powered by Cornerstone